antena dvbt
-
- Imieniny: 0- 0- 0
antena dvbt
kupię antenę dvb-t do przyczepy używana lub lin na nową 12v
Re: antena dvbt
Mam do sprzedania używaną (krótko) antenę DVB-T na 12 V do przyczepy lub kampera. Jak ją demontowałem była w pełni sprawna. Zestaw składa się z anteny i przewodu zasilającego 12 V, z końcówką antenową.
Nie ma kabla antenowego, który trzeba zakupić we własnym zakresie.
Antenę kupiłem za 100 PLN w ubiegłym roku.
Interesuje mnie cena 50 PLN, ale możemy negocjować.
Jeżeli jesteś zainteresowany, mogę wysłać Ci ją celem sprawdzenia. Zapłacisz gdy będzie Ci odpowiadała. Jeżeli nie, odeślesz mi z powrotem.
Jest to taka sama antena jak na tej aukcji www.allegro.pl/antena-telewizyjna-dooko ... 50094.html koloru białego. Jedyną różnicą jest sposób mocowania jej na centralnym elastycznym trzpieniu ( w formie sprężyny) wysokości około 15 cm. W razie konieczności doślę jeszcze jej zdjęcia.
Nie ma kabla antenowego, który trzeba zakupić we własnym zakresie.
Antenę kupiłem za 100 PLN w ubiegłym roku.
Interesuje mnie cena 50 PLN, ale możemy negocjować.
Jeżeli jesteś zainteresowany, mogę wysłać Ci ją celem sprawdzenia. Zapłacisz gdy będzie Ci odpowiadała. Jeżeli nie, odeślesz mi z powrotem.
Jest to taka sama antena jak na tej aukcji www.allegro.pl/antena-telewizyjna-dooko ... 50094.html koloru białego. Jedyną różnicą jest sposób mocowania jej na centralnym elastycznym trzpieniu ( w formie sprężyny) wysokości około 15 cm. W razie konieczności doślę jeszcze jej zdjęcia.
Kiedy szereg uzurpacji zdradza zamiar wprowadzenia władzy despotycznej, to słusznym jest odrzucenie takiego rządu.1776r Deklaracja Niepodległości

[quote="tomszolkusz"]kupię antenę dvb-t do przyczepy używana lub lin na nową 12v[/quote]
Umówiłem się z tomszolkusz, że w przyszłym tygodniu obejrzy u mnie te antenę. Jeżeli będzie mu odpowiadać, to chciałby ją zakupić. Niestety, ale jesteś drugi w kolejce. Mam jeszcze do opylenia 25l polietylenowy zbiornik z kranikiem na czystą wodę. Może będzie Ci potrzebny. :?: Cena jedyne 30 PLN.
Ogłoszenie nieaktualne. Zbiornik i antena poszły do ludzi.
Umówiłem się z tomszolkusz, że w przyszłym tygodniu obejrzy u mnie te antenę. Jeżeli będzie mu odpowiadać, to chciałby ją zakupić. Niestety, ale jesteś drugi w kolejce. Mam jeszcze do opylenia 25l polietylenowy zbiornik z kranikiem na czystą wodę. Może będzie Ci potrzebny. :?: Cena jedyne 30 PLN.
Ogłoszenie nieaktualne. Zbiornik i antena poszły do ludzi.