Zachodniopomorskie - Kemping Ustronie Morskie
Regulamin forum
Tworzenie "Nowego Tematu" - Schemat
Województwo /Miejscowość/nazwa kempingu lub miejsca postojowego
W temacie opis miejsca lub szczególne warunki korzystania, fotki
Jeżeli brak jakiejś krainy lub jest jakiś problem proszę o kontakt z Administratorem
Kopiowanie, linkowanie, powielanie w całości i w części, bez zgody Administratora Forum -ZABRONIONE
Tworzenie "Nowego Tematu" - Schemat
Województwo /Miejscowość/nazwa kempingu lub miejsca postojowego
W temacie opis miejsca lub szczególne warunki korzystania, fotki
Jeżeli brak jakiejś krainy lub jest jakiś problem proszę o kontakt z Administratorem
Kopiowanie, linkowanie, powielanie w całości i w części, bez zgody Administratora Forum -ZABRONIONE
-
- Firma
- Kontakt:
Zachodniopomorskie - Kemping Ustronie Morskie
Pod brzozami
ul. Targowa 2A
78-111 Ustronie Morskie woj. zachodnio-pomorskie
tel: 530 859 659 lub 502 812 055
mail: marta@pod-brzozami.pl
Ustronie Morskie to urokliwa miejscowość położona 14 km od Kołobrzegu oraz 32 km od Koszalina.
Krótki opis naszego kempingu :
Zapraszamy na wypoczynek przy szumie morskich fal w Ustroniu Morskim. Ta urokliwa miejscowość położona jest około 14 kilometrów od Kołobrzegu i jest jedną z najbardziej cenionych lokalizacji w woj. zachodnio-pomorskim. Nasz ośrodek Pod brzozami cechuję wiele wartościowych udogodnień. Jednym z najważniejszych jest dystans dzielący pole od plaży – niecałe 300 metrów. Placówka usytuowana jest tuż obok wielokilometrowej ścieżki rowerowo-spacerowej. To wyśmienite miejsce do odpoczynku, blisko ważnych punktów informacyjnych, gastronomicznych, rozrywkowych, sklepów i banków. Teren naszego pola jest w pełni zielony. Odwiedzający nas letnicy mają możliwość rozbicia namiotu lub postawienia przyczepy/kampera w wybranym miejscu. W zależności od preferencji proponujemy odsłonięty, słoneczny teren, bądź miejsca gęsto zalesione.
Naszym gościom oferujemy również wolne pokoje w naszym pensjonacie. Na teranie obiektu znajdują się prysznice z zawsze ciepłą wodą oraz toalety. Częścią wyposażenia są również kuchnia z lodówką, czajnikami, zlewozmywakiem, mikrofalówką i naczyniami. Na polu znajduję się sporo atrakcji, dzięki którym mamy nadzieję spędzą Państwo miło czas. Dla sportowców aktywnych – boisko do siatkówki i rowery. Na zmęczonych pełnym emocji dniem na plaży czekają darmowe piłkarzyki i darty. Pod specjalnymi wiatami można oddać się pasji grillowania. Dzieci natomiast mogą spędzić miłe chwilę na naszych placach zabaw. W ramach stałego rozwoju ośrodka oddajemy także do Państwa dyspozycji całkowicie darmowy, bezprzewodowy Internet. Pobyt czworonożnych przyjaciół również jest bezpłatny. O dobre samopoczucie naszych gości dba sympatyczna i pomocna kadra pracowników. Po dokładny cennik, zdjęcia i więcej informacji zapraszamy do odwiedzenia naszej strony w Internecie:
http://www.pod-brzozami.pl/
Zachęcamy także do polubienia nas na Facebooku :
https://www.facebook.com/campingpodbrzozami
Czekam na Państwa pytania, spostrzeżenia ,opinię i recenzję - jeżeli ktoś z użytkowników forum już nas odwiedził. Do zobaczenia w Ustroniu Morskim!
Pozdrawiam!
Marta Tułnowska.
Pod-brzozami
ul. Targowa 2A
78-111 Ustronie Morskie woj. zachodnio-pomorskie
tel: 530 859 659 lub 502 812 055
mail: marta@pod-brzozami.pl
Ustronie Morskie to urokliwa miejscowość położona 14 km od Kołobrzegu oraz 32 km od Koszalina.
Krótki opis naszego kempingu :
Zapraszamy na wypoczynek przy szumie morskich fal w Ustroniu Morskim. Ta urokliwa miejscowość położona jest około 14 kilometrów od Kołobrzegu i jest jedną z najbardziej cenionych lokalizacji w woj. zachodnio-pomorskim. Nasz ośrodek Pod brzozami cechuję wiele wartościowych udogodnień. Jednym z najważniejszych jest dystans dzielący pole od plaży – niecałe 300 metrów. Placówka usytuowana jest tuż obok wielokilometrowej ścieżki rowerowo-spacerowej. To wyśmienite miejsce do odpoczynku, blisko ważnych punktów informacyjnych, gastronomicznych, rozrywkowych, sklepów i banków. Teren naszego pola jest w pełni zielony. Odwiedzający nas letnicy mają możliwość rozbicia namiotu lub postawienia przyczepy/kampera w wybranym miejscu. W zależności od preferencji proponujemy odsłonięty, słoneczny teren, bądź miejsca gęsto zalesione.
Naszym gościom oferujemy również wolne pokoje w naszym pensjonacie. Na teranie obiektu znajdują się prysznice z zawsze ciepłą wodą oraz toalety. Częścią wyposażenia są również kuchnia z lodówką, czajnikami, zlewozmywakiem, mikrofalówką i naczyniami. Na polu znajduję się sporo atrakcji, dzięki którym mamy nadzieję spędzą Państwo miło czas. Dla sportowców aktywnych – boisko do siatkówki i rowery. Na zmęczonych pełnym emocji dniem na plaży czekają darmowe piłkarzyki i darty. Pod specjalnymi wiatami można oddać się pasji grillowania. Dzieci natomiast mogą spędzić miłe chwilę na naszych placach zabaw. W ramach stałego rozwoju ośrodka oddajemy także do Państwa dyspozycji całkowicie darmowy, bezprzewodowy Internet. Pobyt czworonożnych przyjaciół również jest bezpłatny. O dobre samopoczucie naszych gości dba sympatyczna i pomocna kadra pracowników. Po dokładny cennik, zdjęcia i więcej informacji zapraszamy do odwiedzenia naszej strony w Internecie:
http://www.pod-brzozami.pl/
Zachęcamy także do polubienia nas na Facebooku :
https://www.facebook.com/campingpodbrzozami
Czekam na Państwa pytania, spostrzeżenia ,opinię i recenzję - jeżeli ktoś z użytkowników forum już nas odwiedził. Do zobaczenia w Ustroniu Morskim!
Pozdrawiam!
Marta Tułnowska.
Pod-brzozami
Kemping "Pod Brzozami" zaprasza
- Sławcio
- Karawanier
- Imieniny: 0- 0- 0
Re: Kemping Pod brzozami Ustronie Morskie
Pozwolę sobie na ,,ciepłe,, jeszcze spostrzeżenia.
Brakuje mi oferty dla forumowiczów.
Brakuje mi oferty dla forumowiczów.
To wysyłam aktualną listę KarawanierówPod-brzozami pisze:Uciekła mi ważna informacja w pierwszym poście:) Naturalnie rabat dla użytkowników portalu http://www.karawanier.pl wynosi 10 % na usługi pola kempingowego. A i przy dłuższych pobytach spróbujemy coś "uszczknąć . Na recepcji proszę podać forumowy nick, mile widziane także naklejki, flagi itp.
Pozdrawiam Sławek
Nie mam już Viaderka i Devilnej Hondy. Mam za to mniejszość niemiecką.
mój pies czasem szczeka, jak to basset więc mnie bliżej lasu i z brzegu żeby innym nie przeszkadzać odpowiada mimo komarów, uffff
Na komary też basset dobry bo do niego wszystkie ,,parszywce,, lecą
Nie obchodzę urodzin.
Przestało mnie interesować "czy gefizyk ma buty"
Nie ma? to za 500+ niech sobie kupi. Mi nie dali.
jak mu a dokładniej jej dogryzą to kłapnie paszczęką, wkurzają ją muchy i to teatr jak je łapie
Uszy fruwają ????
-
- Firma
- Kontakt:
Uciekła mi ważna informacja w pierwszym poście:) Naturalnie rabat dla użytkowników portalu http://www.karawanier.pl wynosi 10 % na usługi pola kempingowego. A i przy dłuższych pobytach spróbujemy coś "uszczknąć . Na recepcji proszę podać forumowy nick, mile widziane także naklejki, flagi itp. Zdjęcia brzózek na forum - wkrótce!
Serdecznie zapraszam!
Kuba
Serdecznie zapraszam!
Kuba
Ostatnio zmieniony 19 cze 2013, 20:20 przez Pod-brzozami, łącznie zmieniany 1 raz.
no i to jest profesjonalne podejście do sprawy, 10% to już nie w kij dmuchał, jak będzie bliżej to będę wiedział jaka będzie pogoda i się zgłoszę, a uszy Sławcio fruwają jak biega i wcale to nie są krótkie jakby się wydawało chwile:)
- Jacek
- Karawanier
- Kontakt:
te psy mają swoje ,,humorki,, ale są bardzo ,, wdzieczne,,
A te uszy to prawdziwa historia
A te uszy to prawdziwa historia
Najciekawsze jest za widnokręgiem
Oj Sławcio!
Nie obchodzę urodzin.
- Królik
- Forumowicz
Byłem w tamtym roku kilka dni. Szczerze polecam :-)
PS
Tak, tak - to ten sam GFizyk. Pozdrawiam Brzózki!
PS
Tak, tak - to ten sam GFizyk. Pozdrawiam Brzózki!
Pozdrawiam
- Sławcio
- Karawanier
do Śmietnika z nim.MisiekBanita pisze:Oj Sławcio!
Pozdrawiam Sławek
-
- Firma
- Kontakt:
Zapraszam Was do zajrzenia w brzozowe aktualności : proszę szukać w Google
Pozdrawiam!
Kuba
Pozdrawiam!
Kuba
- Sławcio
- Karawanier
Zgadzam się z Miśkiem.
No to po ptokach z tym pucharem.
Nie ma opcji wygrać z tak silnym portalem.
Pozdrawiam Sławek
Ja już się zaczynam obrażać.