Nasze kampery, przyczepy, holowniki, namioty, rowery, konie, bryczki, wigwamy itp. itd. Tym czym podróżujemy i lubimy się pochwalić.
Regulamin forum Proszę pamiętać o braku anonimowości w sieci i wynikających z tego zagrożeniach. Wszelkie fotografie, informacje podajecie Użytkownicy forum na "wyłączną, własną odpowiedzialność".
Czysty przypadek. Wylewałem, wyciskałem resztę niedopitego (z poprzedniego dnia) soku przez mojego wnuczka i wtedy ,,zaświtała" mi taka myśl, że może uda się jedno do drugiego dopasować - i udało się. Pozdrawiam
W zeszłym roku w Bieszczadach ,,moja markiza” zaczęła powoli się degradować, rozpadać. Był to jej dziewiąty i ostatni wyjazd z przyczepą. Parę dni temu jak wyjąłem ją z torby aby przenieść wymiary potrzebne do uszycia nowej to zaczęła się już w rękach rozpadać. ----- Nowa jest już uszyta, czeka na rozpoczęcie nowego sezonu (czerwiec/2026), …. czas leci, jest nieubłagany. Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sezon 2026 rozpoczęty, przyczepa po zimie umyta, ogarnięta. Pobyt na łonie natury od czwartku do niedzieli – trochę za szybko zleciało. Pozdrawiam. Sezon 2026 rozpoczęty, przyczepa po zimie umyta, ogarnięta. Pobyt na łonie natury od czwartku do niedzieli – trochę za szybko zleciało. Pozdrawiam.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wygląda na to, że fotek już nie będę mógł załączać do tekstu - powód to razmiar ,,,,,
Dorota pisze: ↑08 maja 2026, 14:01
A większe robisz czy co?
Robię o dość dużym rozmiarze zdjęcia (tak około 9 MB) i pomimo zmniejszenia zdjęcia do około 600 KB nie mogę już załączyć go do posta, wcześniejsze pojedyncze załączałem bez problemu – noo… trudno. Pozdrawiam.