Dlatego jest taka sama , bo ten post wyedytowałem i cenę zmieniłem. Cena poprzednia to 54 900 złheinrich12 pisze: ↑24 lis 2025, 22:43 W pierwszym poście w temacie: ,,Sprzedam kampera” (z 22.X.25r.) widnieje taka sama cena. Pozdrawiam.
Sprzedam kampera
Re: Sprzedam kampera
Kiedy szereg uzurpacji zdradza zamiar wprowadzenia władzy despotycznej, to słusznym jest odrzucenie takiego rządu.1776r Deklaracja Niepodległości
- heinrich12
- Forumowicz
- Imieniny: 0- 0- 0
Tak, w takim układzie
,,to wszystko gra". Pozdrawiam.
Jest jakieś zainteresowanie? Mówią, że wszyscy kupują za krocie a tymczasem u nas leży 
Jest tyle rzeczy które mam w dupie a codzienne dochodzą nowe. (:
Zainteresowanie jest, bo było u mnie już 5 osób które dokonały ogledzin. Nie liczę tych, ltórzy telefonują i próbują negocjować cenę, bez ogldądania samochodu. Co już na wstepie ich dyskwakfikuje jako potencjalnych kupujących. Ale jak na razie są to "apacze" (co Pan robi ? "A pacze"). Reasumując, idzie mi jak dziwce w deszcz. Ale nie tracę nadziei, że się jednak sprzeda 
Kiedy szereg uzurpacji zdradza zamiar wprowadzenia władzy despotycznej, to słusznym jest odrzucenie takiego rządu.1776r Deklaracja Niepodległości
Sprzeda się wcześniej lub później. Raczej obstawiam wiosnę. 
- Sławcio
- Karawanier
Masz Irek dobrego sprzęta. Sprzeda się, ale musi poczekać na "swojego" właściciela. 
Pozdrawiam Sławek
Nie mam już Viaderka i Devilnej Hondy. Mam za to mniejszość niemiecką.
Czekam na ten moment z niecierpliwością
KAMPER SPRZEDANY

- heinrich12
- Forumowicz
To nareszcie będziesz mógł sfinalizować, kupić to co wcześniej sobie upatrzyliście
. Żegnaj stare - witaj nowe
. Ile lat Wam służył ? Pozdrawiam.
- heinrich12
- Forumowicz
Po kamperze na stronie głównej forum (jeszcze przed zalogowaniem) pozostała falująca informacja, oferta sprzedaży kampera – już chyba nie aktualna. Pozdrawiam.
Skontaktowałem się z administratorem i w najbliższym czasie baner ze strony głównej z ofertą sprzedaży zostanie usunięty.heinrich12 pisze: ↑15 sty 2026, 13:27 Po kamperze na stronie głównej forum (jeszcze przed zalogowaniem) pozostała falująca informacja, oferta sprzedaży kampera – już chyba nie aktualna. Pozdrawiam.
heinrich12 pisze: ↑15 sty 2026, 08:02 To nareszcie będziesz mógł sfinalizować, kupić to co wcześniej sobie upatrzyliście. Żegnaj stare - witaj nowe
. Ile lat Wam służył ? Pozdrawiam.
Kampera kupiłem w 2010 roku, więc służył nam dzielnie przez równe 15 lat.
- Sławcio
- Karawanier
Gratuluję. 
Pozdrawiam Sławek
- Janek i Monika
- Forumowicz
I po kłopocie, chociaż jak znam życie to szkoda, że się sprzedał ( z sentymentu) 
Wielu najgorszych czynów na świecie dokonują ludzie,
którzy wierzą, szczerze wierzą, że robią to, co najlepsze;
zwłaszcza kiedy w sprawę wmieszany jest jakiś bóg. T Pratchett
którzy wierzą, szczerze wierzą, że robią to, co najlepsze;
zwłaszcza kiedy w sprawę wmieszany jest jakiś bóg. T Pratchett
- heinrich12
- Forumowicz
Kamper sprzedany a wiosna coraz bliżej. Macie ,,coś już” upatrzonego, godnego Waszej uwagi ? Pozdrawiam.
Rozglądam się za czyms nowym, ale na razie przygotowuję się do endoprotetyki obydwu stawów kolanowych (chirurgiczna wymiana zniszczonego stawu na sztuczny (implant), stosowana najczęściej przy zaawansowanej chorobie zwyrodnieniowej). Mam już wyznaczony termin zabiegu na lipiec i aktualnie robię niezbędne badania lekarskie. Ten i być może nastepny sezon mam raczej z głowy ( odstęp miedzy operacjami to minimum 6 miesięcy). Ale wszystko może się jeszcze zmienić. Pozdrawiam wszystkich karawanierów i życzę udanych wyjazdów.