Tak było
a tak jest teraz
Tan seledynowy budynek z podcieniami z drugiego zdjęcia jest tym samym seledynowym budynkiem z podcieniami (w głębi kadru) z pierwszego zdjęcia.
Z wizytą w Lądku Zdroju
Regulamin forum
Wykorzystywanie, powielanie i kopiowanie treści autorskich - tekstów, zdjęć z Forum KBP - Karawanier bez zgody Autora i Administratora Forum, jest zabronione.
© 2012-2022 KBP Karawanier.
Proszę zamieszczać swoje relacje te karawaningowe i te innymi środkami transportu.
Z racji ograniczonej pojemności serwera, prosiłbym o wklejanie w relacje linków do zdjęć, a nie samych fotek.
Wykorzystywanie, powielanie i kopiowanie treści autorskich - tekstów, zdjęć z Forum KBP - Karawanier bez zgody Autora i Administratora Forum, jest zabronione.
© 2012-2022 KBP Karawanier.
Proszę zamieszczać swoje relacje te karawaningowe i te innymi środkami transportu.
Z racji ograniczonej pojemności serwera, prosiłbym o wklejanie w relacje linków do zdjęć, a nie samych fotek.
Re: Z wizytą w Lądku Zdroju
Kiedy szereg uzurpacji zdradza zamiar wprowadzenia władzy despotycznej, to słusznym jest odrzucenie takiego rządu.1776r Deklaracja Niepodległości
-
- Forumowicz
- Imieniny: 0- 0- 0
Niesamowita tragedia.
„Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby skądinąd łagodny i liberalny rząd, kiedy zabraknie mu pieniędzy”
Mam nadzieję, że szybko wszystko wróci do normy....Uwielbiam Kotlinę Kłodzką..
Kobiety powinny trzymać się razem
Lądek jest zarąbisty. Byłam i bardzo mi się podobał.
"Chłop jest potrzebny wyłącznie do jednego.."