Kamperem i kajakiem po świętokrzyskim
Regulamin forum
Wykorzystywanie, powielanie i kopiowanie treści autorskich - tekstów, zdjęć z Forum KBP - Karawanier bez zgody Autora i Administratora Forum, jest zabronione.
© 2012-2025 KBP Karawanier.
Proszę zamieszczać swoje relacje te karawaningowe i te innymi środkami transportu.
Z racji ograniczonej pojemności serwera, prosiłbym o wklejanie w relacje linków do zdjęć, a nie samych fotek.
Wykorzystywanie, powielanie i kopiowanie treści autorskich - tekstów, zdjęć z Forum KBP - Karawanier bez zgody Autora i Administratora Forum, jest zabronione.
© 2012-2025 KBP Karawanier.
Proszę zamieszczać swoje relacje te karawaningowe i te innymi środkami transportu.
Z racji ograniczonej pojemności serwera, prosiłbym o wklejanie w relacje linków do zdjęć, a nie samych fotek.
-
- Forumowicz
- Imieniny: 0- 0- 0
Re: Kamperem i kajakiem po świętokrzyskim
Irku, jeszcze raz dzięki za odwiedziny okolic Zagnańska i dzięki za wspaniałą relację i super fotki.
Zawstydzacie mnie. Fotograf ze mnie żaden, a opisy ocierają się o grafomanię. Jedynym pozytywem wartym podkreślenia jest to, że całość jest napisana w miarę gramatycznie i bez błędów orograficznych. Przyjmuję jednak Wasze pozytywne oceny, jako zachętę do dalszego szlifowania formy wypowiadania się na forum.
Kiedy szereg uzurpacji zdradza zamiar wprowadzenia władzy despotycznej, to słusznym jest odrzucenie takiego rządu.1776r Deklaracja Niepodległości
- Sławcio
- Karawanier
To ja na zachętę.Teurgus pisze:Zawstydzacie mnie. Fotograf ze mnie żaden, a opisy ocierają się o grafomanię. Jedynym pozytywem wartym podkreślenia jest to, że całość jest napisana w miarę gramatycznie i bez błędów orograficznych. Przyjmuję jednak Wasze pozytywne oceny, jako zachętę do dalszego szlifowania formy wypowiadania się na forum.

Jest duża różnica pomiędzy tym co pisałeś na początku Naszej znajomości a teraz.
Oczywiście pierwsze prace po małych szlifach są nadal ekstra, ale teraz

Pozdrawiam
Pozdrawiam Sławek
Nie mam już Viaderka i Devilnej Hondy. Mam za to mniejszość niemiecką.

heh to co ja mam napisać o "moich" zdjęciach
często fotografuje córka, która ma 8 i całe pół
lat, czasem syn a sam sporadycznie, bo się nie przykładam
a uważam, że ważniejsze co na zdjęciach niż ich jakość, chociaż lepiej widać na lepszych zdjęciach nie zamierzam się tym katować
Teksy piszę codziennie w ok 10-15 min więc nie mogą być dopracowane, kolejne 10 min wstawiam zdjęcia, bez obróbki, heh, ale się nie stresuję tym, bo zapewniają mnie, ze czytają
a pisz, pisz jak najwięcej zawsze coś tam dla siebie wynajdę i może tam pojadę
szkoda, że pisze nas tylko kilku...

Pesymista to ktoś, kto postawiony przed wyborem z dwojga złego - wybiera oba. Oscar Wilde (1856-1900)
- Sławcio
- Karawanier
To ja odpowiem
fotki jak fotki widać, że nie od fotografa
Ja tylko napiszę, że powinny, być może ciut większe
Mam nadzieję, że będzie pisało ciut więcej, ale nic na siłę, bo nie dam rady wszystkiego przeczytać na raz

fotki jak fotki widać, że nie od fotografa

Ja tylko napiszę, że powinny, być może ciut większe

Mam nadzieję, że będzie pisało ciut więcej, ale nic na siłę, bo nie dam rady wszystkiego przeczytać na raz

Pozdrawiam Sławek

fotki córka robi, filmy kręci syn, ale jeszcze, ani jednego nie obrobił, ona ma 8 lat
a ciut większe, to zależy chyba od tego jaki każdy ma monitor i ustawioną rozdzielczość, ale wg życzenia postaram się dostosować do większego monitora niż mam laptopie, hmmm Sławek czasem nie da się pisać coś więcej, bo lepiej to pokazać na zdjęciu, no bo chyba lepiej wstawić jakiś film, czy zdjęcie niż opisywać stare miasto np w takim Stralsundzie, chyba zaśmiecamy, ale nie ja tu jestem moderatorem 

Pesymista to ktoś, kto postawiony przed wyborem z dwojga złego - wybiera oba. Oscar Wilde (1856-1900)
Darek, myślę, że nie masz powodów do kompleksów. 

Nie obchodzę urodzin.
Przestało mnie interesować "czy gefizyk ma buty"
Nie ma? to za 500+ niech sobie kupi. Mi nie dali.
Przestało mnie interesować "czy gefizyk ma buty"
Nie ma? to za 500+ niech sobie kupi. Mi nie dali.

Dopiero teraz udało mi się przeczytać tę relację. Dzięki !
W następny weekend, w zasadzie w niedzielę tylko, postaram sie zobaczyć Wąchock
, Skarżysko-Kamienną i Starachowice.
W następny weekend, w zasadzie w niedzielę tylko, postaram sie zobaczyć Wąchock

Marian
- heinrich12
- Forumowicz
Mieszkamy w pięknym kraju. Takie relacje bardzo nas motywują do właśnie takiego stylu uprawiania turystyki. Sami planujemy trasę, czas na zwiedzanie, czas na odpoczynek, miejsca postoju itp. - rewelacja. Pozdrawiam.