Moja przyczepa
Regulamin forum
Proszę pamiętać o braku anonimowości w sieci i wynikających z tego zagrożeniach. Wszelkie fotografie, informacje podajecie Użytkownicy forum na
"wyłączną, własną odpowiedzialność".
Proszę pamiętać o braku anonimowości w sieci i wynikających z tego zagrożeniach. Wszelkie fotografie, informacje podajecie Użytkownicy forum na
"wyłączną, własną odpowiedzialność".
- heinrich12
- Forumowicz
- Imieniny: 0- 0- 0
Re: Moja przyczepa
druga fotka. ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zazdroszczę wyjazdu. Ja planuję wyjazd na Roztocze dopiero w połowie września, po zakończeniu terapii i to pod warunkiem że nie będzie komplikacji
Kiedy szereg uzurpacji zdradza zamiar wprowadzenia władzy despotycznej, to słusznym jest odrzucenie takiego rządu.1776r Deklaracja Niepodległości
- heinrich12
- Forumowicz
Wypoczynek w Bieszczadach udany, pogoda również nam dopisała. Pozdrawiam.
- heinrich12
- Forumowicz
Rzeka Solinka - Bukowiec, mała pętla.
- heinrich12
- Forumowicz
Dostałem od kumpla kranik/baterię do zlewozmywaka w przyczepie - Identyczna jak moja. Wykorzystałem samą wylewkę do przedłużenia mojej. Ten oryginalny wymiar, długość samej wylewki - jak dla mnie to nadaje się tylko do domku dla lalki Barbie. Umyć i popłukać to można praktycznie tylko sztućce lub kubek/szklankę - cała reszta jest za duża i nie mieści się pod wylewką. ---- Na fotkach pokazałem jak to zrobiłem. Średnicę wewnętrzną wylewek trzeba rozwiercić wiertłem 8mm na +- długość ok 3 cm. (jedną i drugą) następnie wcisnąć rurkę aluminiową o średnicy zewnętrznej też 8 mm. - gotowe. Pozdrawiam.
- heinrich12
- Forumowicz
Po przedłużeniu, ....
"Pomysłowy Dobromir" nie rozwiązałby tego lepiej. Kiedyś miałem przyczepy z takimi wylewkami i męczyłem się bo wylewki były za krótkie, a nie przyszło mi do głowy, że można to zmienić w tak prosty sposób
Kiedy szereg uzurpacji zdradza zamiar wprowadzenia władzy despotycznej, to słusznym jest odrzucenie takiego rządu.1776r Deklaracja Niepodległości
Potrzeba matką wynalazków.
- heinrich12
- Forumowicz
- heinrich12
- Forumowicz
Muszę również poprawić wylewkę w łazience - tam brakuje jedynie samego siteczka, woda leci byle jak i do tego w koło pryska i chlapie. Wymiar a konkretnie średnica końcówki wylewki jest jakaś taka nietypowa i do tego brakuje tam jakiegokolwiek gwintu. ---Jak coś ,,wymyślę" i wykonam to podzielę się ,,tym" na forum. Pozdrawiam.